Alluter Expands rencana Kamampuh dina 2017-2018

Parusahaan Alluter ieu ngembangna kapasitas produksina target usaha Rotary di Cina dina Oct 2017. ékspansi bakal ningkatkeun kapasitas ku 80% di pabrik Guizhou. Kapasitas ngaronjat bakal ngaktipkeun Alluter ngarojong paménta ngembang pesat keur target sputter usaha Rotary dipaké pikeun ngahasilkeun coatings pilem ipis dina panel touch.
Kapasitas tambahan éta propinsi Henan online dina bulan Désémber 2017 jeung perluasan bakal réngsé ku perluasan Pébruari 2018.This ngagambarkeun kinerja target sputter usaha Rotary dipaké pikeun ngahasilkeun Apple Inc. produk patali, Alluter bakal ngantep urang sputtering target sputter ka dunya.
Alluter target sputtering mangrupakeun panyadia global ngarah bahan canggih tur solusi dipaké dina déposisi coatings pilem ipis. produk Alluter 'boga rupa-rupa aplikasi kaasup Low-E arsitéktur sarta otomotif kaca, parabot palapis, palapis hiasan, mintonkeun, sarta panels PV surya.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Cup


Pos waktos: Jan-05-2018
WhatsApp Online Chat !