Rreth nesh

Alluter Technology (Shenzhen) Co, Ltd, është një nga prodhuesit kryesorë objektiv sputtering në Kinë. Ajo u themelua në vitin 2007 dhe zgjerimin e shpejtë të jetë një kompani ka të punësuar 200 punonjës plus që çojnë nga ekipi i menaxhimit me përvojë.

 Ka pesë bazat e prodhimit sipas tonë kompanisë tërësisht aseteve (Plasma spërkatje Fabrika, punë-intensive Machine prodhimin e fabrikës, hulumtimi dhe Qendra e Zhvillimit, Large Non-standard Prodhimi Factory, i panënshtruar Fabrika materiale) .Giving play të kompanisë sonë të gjitha funksionet e materialeve të ndryshme për të arritur më profesionale zinxhir proces Lidhje, duke mbuluar të gjitha aspektet e prodhimit të synuar.

ALLUTER mund të ofrojë cilësi më të mirë të metaleve të rralla dhe të objektivave jo-ngjyra metalike, të ndryshme nga objektivat aliazh materiale, objektivat qeramike, pluhur dhe kokrrizë objektivat, kryesore përfshijnë Cr, Ti, Sus, SI, Sn, C, Ito, NiCr, Hapësinor, SIAL , Cr + Cu lidhura, përveç kësaj, edhe me kusht që metalizim synuar dhe të shërbimit të lidhura.

ALLUTER qëndron prapa produktet e tyre, prodhimet e saj janë të certifikuara edhe nga SGS, MSDS, RoHS, të arrijë për SHBA Tregut, Aisa treg, dhe tregun evropian.

Qëllimet e kompanisë ALLUTER janë për të ofruar produkte të klasit të parë sputtering synuar dhe të shërbimit të kënaqur për klientët e saj me vlerë, le profesionale për të bërë konsumatorët vlerat.

Besoni ALLUTER objektiv sputtering do të jetë zgjedhja juaj e parë e çrregulluar furnizuesit synuar!


WhatsApp Online Chat !