за нас

Alluter технологија (Шенжен) копродукции, Ltd е еден од водечките sputtering цел производители во Кина. Таа е основана во 2007 година и брза експанзија да биде компанија има вработено 200 плус вработените води од страна на искусен менаџерски тим.

 Постојат пет бази на производство под наша целосно со средства на друштвото (плазма прскање фабрика, трудоинтензивни машина за производство на фабриката, истражувачки центри и центри за развој, Голем Нестандардни за производство на фабриката, огноотпорни материјал Фабрика) .Giving претстава за нашата компанија, сите функции на различни материјали да се постигне повеќето професионални процес алка во синџирот, кои ги покриваат сите аспекти на цел производство.

ALLUTER да понудиме најдобар квалитет на ретки метали и обоени цели метал, различни од легура цели материјал, керамички цели, прав и гранули цели, главните вклучува Cr, Ти, SUS, Si, Sn, Ц, Ито, NiCr, доверливи, СИАЛ , Cr + Cu врзани, покрај тоа, исто така, се предвидени на цел метализацијата и врзани услуги.

ALLUTER стои зад нивните производи, нејзините производи се сертифицирани од страна на SGS, МСС, ROHS, се фатил за САД на пазарот, Aisa пазарот, и на европскиот пазар.

Целите на ALLUTER компанија се да ја испорача првата класа sputtering целни производи и задоволни услуга на своите ценети клиенти, нека професионално да станат клиенти вредности.

Верувале ALLUTER sputtering цел ќе биде вашиот прв избор на sputtering цел снабдувач!


WhatsApp Online Chat !